středa 26. ledna 2011

AppToyz iPhone-řízené RC auto a vrtulník jsou další důvody, proč se bavit s telefonem (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/apptoyz-iphone-controlled-rc-car-and-copter-are-more-reasons-to/:
AppToyz iPhone-řízené RC auto a vrtulník jsou další důvody, proč se bavit s telefonem (video)
My, stejně jako vy, se podíval na toužebně Parrot AR.Drone . Měli jsme spoustu legrace experimentovat s jeho způsoby rozšířené reality her a strávil hodně času na své vzdychající 299 dolar cenu. Naštěstí je tu nyní mnohem levnější varianta - mnohem méně sofistikované, ale ten, který je však levnější. Je to vrtulník AppToyz, přicházející do maloobchodu a brzy stojí (relativně) dostupné 50 liber, tedy přibližně 80 dolarů. Vypadá to, že se bude vyvíjet od standardní, malý, IR-řízené vrtulníky, které jsou všude teď, ale tohle je řízen váš iPhone nebo iPod touch s laskavým svolením přílohu, která klipy do sluchátkového portu, stejně jako sada univerzálního dálkového iPhone dongles jsme viděli v průběhu let. K dispozici je také auto RC přichází o něco dostupnější na 30 liber, i když pouze helikoptéra je demonstrován na videu vestavěné níže. Nestyď se a sledovat, a pak začít netrpělivě čeká na své vydání, v současné době plánováno na duben.

Pokračovat ve čtení AppToyz iPhone-řízené RC auto a vrtulník jsou další důvody, proč se bavit s telefonem (video)

AppToyz iPhone-řízené RC auto a vrtulník jsou další důvody, proč se bavit s telefonem (video) původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Oh Gizmo! | zdroje Pocket-cupanina | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat