středa 26. ledna 2011

Compulab dělá malý Tegra 2 počítače pro liliputánský komunitu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/compulab-makes-a-tiny-tegra-2-computer-for-the-lilliputian-commu/:
To by nemělo přijít jako hodně překvapení, že se vejde Tegra 2 v kapse - jak jinak bychom mohli mít tyto telefony ? - Ale je to stále působivé vidět, dual-core ARM Cortex A9 a GeForce ULP čipu najde své místo v dobré víře, že bez ventilátoru nettop doušky právě tři Wattů pod zatížením. Tento Compulab Trim Slice není zdaleka tak silný jako Fusion model AMD jsme viděli minulý týden, ale určitě je štíhlé, s umřít-obsadil kovové pouzdro pouhých šest desetin-palec tlustý přes šprtání na SATA SSD, 1 GB RAM a většina všech I / O port byste mohli chtít. Díváte se na čtyři zásuvky USB 2.0, SD a microSD sloty, HDMI, DVI, RS-232, Gigabit Ethernet, 802.11n WiFi a Bluetooth, dvojice 3,5 mm audio jack a S / PDIF pro zvuk, nemluvě JTAG, UART a SPI rozhraní pro rozšíření systému na vlastní termíny - a analogový video-in, pro pláč nahlas. Podívejte se na to v dubnu, cena "vyšší než streamer, ale nižší než tablety." Zvuk asi pravdu? Najít další snímek a plné PR po přestávce, zatímco vy se rozhodnout.

Pokračovat ve čtení Compulab dělá malý Tegra 2 počítače pro liliputánský komunitu

Compulab dělá malý Tegra 2 počítače pro liliputánský obec původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 23:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Trim Slice | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat