středa 26. ledna 2011

Korejských vědců ukazují, LTE-Upřesnit ve vlastní RV, skóre 600Mbps ke stažení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/korean-researchers-demonstrate-lte-advanced-in-a-custom-rv-scor/:
Korejských vědců ukazují, LTE-Advanced v nadávání RV, skóre 600Mbps ke stažení
Jsme prostě závratné jako děti na cestě do Disney World na vyhlídky na LTE a WiMAX zametací jako požár po celé zemi, ale někdo vždy musí přijít a být tím, sedativum předváděl ještě něco chladnější. Ty děti jsou hráči, u Koreje elektronika a telekomunikace Výzkumný ústav , stejné lidi, kteří nám přinesli Body Area Network v roce 2006, a to strašidelné hledá koala . Teď se pracuje na LTE-Advanced, reálné pravda, 4G , která dodává 600Mbps ke stažení. To je šestkrát, co můžete doufat, že lze očekávat od LTE a 40 krát rychlejší než 3G - stačí si stáhnout 700 MB soubor na 9,3 sekundy, nebo stream 3D HD záznam na cestách, výkon ty šílené kočky se v jejich vozového člověk ukáže jeskyně výše. Bohužel nemáme žádné fotky, co na vnější straně, ale vidíme antény. Spousta antén.

[Díky, Andy]

Korejských vědců ukazují, LTE-Upřesnit ve vlastní RV, skóre 600Mbps stahování původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 13:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Telekomunikace Korea | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat