středa 26. ledna 2011

Editorial: chyby na unreleased telefony nevadí

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/editorial-bugs-on-unreleased-phones-dont-matter/:
Je to příběh děje kolem dnes v souvislosti s údajným problém v řídicí jednotku energie ovlivňuje Motorola první dva dual-core smartphonů - AT & T Atrix 4G a Verizon Droid Bionic - to vede k mišmaš otázek: přehřátí, podivné RF fluktuace, seznam jde dál. Zní to jako tragédii v rozhodování, ne? Nejhorší ale je problém PMU řekl, aby byl "hlavní unfixable chybu, že se bude deska [sic] to navždy." Průšvih!

Ale pojďme zpět nahoru a zvážit fakta zde. Za prvé, jak nejlépe můžeme říct, že zdroje jsou dva plakáty v HowardForums vlákno, z nichž jeden nemá ani informace z první ruky - je testování zařízení. "Mu údajně vzhledem ke zpravodajství" tím, že byl někdo, kdo Kromě toho, že to opravdu nic takového jako "unfixable" bug, co byste mohli potřebovat, aby slupka pryč několik vrstev softwaru a hardwaru opravit problém v závislosti na tom, jak zásadní vadu vyklube, ale inženýři ukázalo znovu a znovu, že "unfixable" není ve skutečnosti v jejich slovníku ( bílá barva stranou , samozřejmě).

Pokračovat ve čtení Editorial: chyby na unreleased telefony nevadí

Editorial: chyby na unreleased telefony nevadí původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 14:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje HowardForums | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat