středa 26. ledna 2011

UrRobot je Robii skrývá multitouch projektoru ve svém cirkusovém stanu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/26/urrobots-robii-hides-a-multitouch-projector-in-his-circus-tent/:
Tento roztomilý, bearmonkey-jako zvíře s hlavou animatronic a zbraně posadila se na rotační, ale jinak pevná část trupu se nazývá Robii. On je postaven Compal Communications, ODM více často spojován s telefony, a bude prodáván pod novou značkou UrRobot na Tchaj-wanu. 16.900 NTD (asi $ 582) hračka robot je vybaven interaktivní projektor schovaný uvnitř cirkusového stanu Robii je. Když prodloužena, to projekty, interaktivní video pro hraní her a infotainment - velmi podobný plánované multitouch displej jsme viděli, svědčí Light Blue Optika na veletrhu CES 2010. Robii můžete sledovat pohybující se objekty pomocí vestavěné kamery-in a je vybaven senzorem okolního světla, a hlasu a rozpoznávání obrazu. To je také schopné štěká příkazy u dětí s odpovídající vizáž (z katalogu 100 výrazy obličeje), aby zajistily dodržování svědomitý. Rychlé demo po přestávce.

Pokračovat ve čtení UrRobot je Robii skrývá multitouch projektoru ve svém cirkusovém stanu (video)

UrRobot je Robii skrývá multitouch projektoru ve svém cirkusovém stanu (video) původně objevila na Engadget na st. 26 leden 2011 10:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DigiTimes | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat