středa 26. ledna 2011

Kongregate dělá triumfálním návratu do Android Market po několika vylepšení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/25/kongregate-makes-triumphant-return-to-android-market-after-a-few/:
Poté, co je netypické Google (a rychlé) akce proti středisko flashovou hru Kongregate když jeho Android app šel žít před několika dny, nebylo zcela jasné, co se bude muset stát, aby si to zpět do trhu - ale jsou to dává za pokus to stojí dnes tím, že několik klíčových vylepšení a publikováním. Nejvíce pozoruhodně, již skládky Flash hry, které si stáhnete na SD skladování verzi 1.1, místo toho telefonu cache prohlížeče se používá stejně jako u jakékoliv jiné webové stránky, které navštívíte, který se zdá být definitivní krok k poskytování app méně " app store "pocit - přesně to, co je Google znepokojen. Budeme muset počkat a uvidíme, zda toto štěně nasazeny zůstane ... ale teď, můžete chytit ji z trhu.

Kongregate dělá triumfální návrat k Android Marketu se po několika vylepšení původně objevila na Engadget na út. 25 leden 2011 19:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje AndroLib | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat