pátek 7. ledna 2011

Splashtop Vzdálená plocha dodává Android kompatibilitu, otevírá další třídu pro Windows vzdálený přístup

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/splashtop-remote-desktop-adds-android-compatibility-opens-anoth/:
Nejsme si zcela jisti, že jsme na stejné stránce jako Splashtop 's CEO, který je zdánlivě na misi "vybudovat most k kdekoli," ale všichni jsme pro vzdálený přístup klienta pro mobilní OS Google. Krátce po uvedení systému Windows PC na iPhone, iPod a IPAD, výše uvedené společnosti nyní vydal klienta Android. Jak byste asi tušíte, že umožňuje komukoli s Android-založené smartphone nebo tablet, aby využilo jejich počítače v síti Windows, s obsahem a aplikacemi obě přístupné. Podle společnosti, bude to dovolit Android uživatelům "poslouchat hudbu, přístup ke všem jejich soubory a aplikace, a hrát PC a Flash hry vzdáleně." Jsme trochu hesitent věřit, všichni to bude proveditelné na některé z nižších-end telefonů, ale aspoň je to tam zkusit (pokud jste ochotni část cesty s 4,99 dolar).

Pokračovat ve čtení Splashtop ke vzdálené ploše dodává Android kompatibilitu, otevírá další třídu pro Windows vzdálený přístup

Splashtop Vzdálená plocha dodává Android kompatibilitu, otevírá další třídu pro Windows vzdáleného přístupu původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 07:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Splashtop | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat