pátek 7. ledna 2011

Geohot dema homebrew na 'jailbroken' PS3, Sony slibuje 'fix' přes Software Update (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/geohot-demos-homebrew-on-jailbroken-ps3-sony-vows-to-fix-vi/:
Právě jsme viděli, jak si nyní můžete přidat instalační balík souborů možnost PS3 pomocí některé vlastní firmware, ale to zatraceně hacker George " geohot "Hotz vzala to další krok tím, že prokáže homebrew v rychlém, pan Blurrycam-schválené video. Je to barebone app, že pouze říká, že "sup kámo, to je geohot," ale ve skutečnosti je to docela velký krok. Geohot to za předpokladu, že soubor na své webové stránce spolu s kopií klíče kořenové METLDR, která umožňuje homebrew. Sony mezitím vydala prohlášení, že bude "opravit otázky prostřednictvím aktualizace v síti, ale protože to je bezpečnostní problém, nejsme schopni vám poskytnout žádné bližší informace." To je v rozporu s tím, co pytey z fail0verflow (známá skupina, která nastartované tomto novém kole o hacking) právě řekl BBC, "jediný způsob, jak vyřešit tento problém, je nový hardware ... Sony bude muset smířit." Hej, alespoň budete v dobré společnosti , co Sony? Podívejte se na geohot je proof of concept videa po přestávce.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení geohot dema homebrew na 'jailbroken' PS3, Sony slibuje 'fix' přes Software Update (video)

Geohot dema homebrew na 'jailbroken' PS3, Sony slibuje 'fix' přes Software Update (video) původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 10:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hrana , geohot | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat