pátek 7. ledna 2011

Griffin Beacon Univerzální dálkové ovládání systému přináší dongle-free ovládání vašeho smartphone

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/griffins-beacon-universal-remote-control-system-brings-dongle-f/:
Příkop těch hardwarových klíčů a vyhodit ty případy , na další úroveň smartphone-as-univerzální-remote technologie je zde. Beacon Univerzální dálkové ovládání systému z Griffin Technology a Dijits promění váš iPhone a další zařízení do IOS všemocný dálkové ovládání, pomocí konverze Bluetooth signálu na infračervené příkazy, které vaše stereo, TV a další zařízení umí rozpoznat. Spárované s univerzální Dijit Remote aplikací, Beacon, který vypadá něco jako bzučák přehlídka hry, převede vaše dotykové obrazovky vzdálené, takže všechny přidané případech, hardwarových klíčů, a dokonce i šňůry zbytečné - to může běžet až na dva měsíce na čtyři AA baterie. Beacon hity trh v květnu 2011 pro 79.99 amerických dolarů, ale pokud máte štěstí být na CES tento týden, můžete si vyzkoušet demo na stánku Griffin.

Griffin Beacon Univerzální dálkové ovládání systému přináší dongle-free ovládání vašeho smartphone původně objevila na Engadget na pá. 07.01.2011 00:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Griffin Technology | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat