pátek 7. ledna 2011

IPAD 2 maketa škádlí 128gigabajt skladování, exponáty mřížku reproduktoru jsme viděli před

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/ipad-2-mockup-teases-128gb-storage-exhibits-speaker-grille-wev/:
Apple sám o sobě nemusí být na CES, ale budoucí upgrade na verzi své iPad dva má příslušenství výrobci (nebo alespoň představami výrobců ') pracovat přesčas. Právě jsme narazili naše druhá IPAD 2 mockup, tentokrát mnohem komplexnější, než první, což se zdá ok dobře s nějakou starší snímky jsme viděli na předpokládaný next-gen tablet Apple. Nejen, že její zadní etiketě odhaluje A1337 kód produktu - ten, který je také sdílené aktuální IPAD WiFi + 3G - a seznamy 128 GB na palubě skladování, dvakrát současný tabletu maximum. Nevíme, jaký materiál je vyroben z, ale to cítila stejně jako aktuální IPAD hliníkové kostry. Všechno, co řekl, je to stále jen mockup od No-name výrobce příslušenství a my jsme stejně ochotni věřit, že to bylo dát dohromady na základě nějaké slušné pověsti výzkumu, jak jsme si myslet, že to opravdu je IPAD 2 . Nic špatného prohlížení několik fotografií z této 9.4mm tlusté-zařízení, ale co?

IPAD 2 maketa škádlí 128gigabajt skladování, exponáty mřížku reproduktoru jsme viděli dříve, než se původně objevila na Engadget na Čt. 06.01.2011 18:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink iLounge | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat