pátek 7. ledna 2011

Exkluzivní rozhovor: Google Matias Duarte rozhovory voštinová, tablety, a budoucnost Android

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/exclusive-interview-googles-matias-duarte-talks-honeycomb-tab/:
Nebudeme lhát - jsme docela rádi, aby to na vás. Zde na CES 2011 jsme měli možnost se posadit s Matias Duarte , muž za webOS (stejně jako Sidekick a Helio UIS), který je nyní směřují Google je uživatelský komfort pro Android. Matias je v současné době jízdy rozhraní a design pro Android 3.0 (AKA voštinová ), a je jasné, že on je přinášet jeho velké, smělé nápady na platformě Android. Toto je první video interview Matias udělala po opuštění Palm, a my lisované muže na jeho zapojení do perníku a voštinová, co musela být zbořena v roce Android, jak desktop OS může informovat mobilní zařízení, a mnohem, mnohem víc. Nepoužívejte jen vzít naše slova pro to - sledovat spolu po přestávce a dívat se na plné rozhovor!

Pokračovat ve čtení Exkluzivní rozhovor: Google Matias Duarte rozhovory voštinová, tablety, a budoucnost Android

Exkluzivní rozhovor: Google Matias Duarte rozhovory voštinová, tablety, a budoucnost Android původně objevila na Engadget na pá. 07.01.2011 15:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat