pátek 7. ledna 2011

NVIDIA Tegra nám ukazuje 2 hry na Atrix 4G a Optimus 2X (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/nvidia-shows-off-tegra-2-gameplay-on-atrix-4g-and-optimus-2x/:
Můžeme si představit, jak by to mohlo mít uklouzl vaši pozornost, ale LG a Motorola používá letošní CES do dojezdu smartphone jako první na světě dual-core zařízení ve tvaru Atrix 4G a Optimus 2X . Oba jsou postaveny kolem 1GHz je NVIDIA Tegra 2 čip, který byl nejvíce populární věc tady v Las Vegas po jídlo zdarma a kyvadlová doprava jezdí (Moto má dokonce Droid Bionic , 4,3-incher vázané pro Verizon, používat to). Ale co to extra jádro věci pro vás? No, až na 1080p usnadňuje přehrávání videa na obou telefonech, to přece dělá je docela impozantní mobilních her stanic. NVIDIA vzal čas, aby nám ukázal pár her manipulaci s lehkostí a 2X Atrix, než poznamenat, že to není ponecháno zcela na Google poskytovat zajímavý obsah pro svůj hardware. Hraní je, koneckonců, v těsné blízkosti tvůrce GeForce srdce, a nám bylo řečeno, že NVIDIA úzce spolupracuje s vývojáři, které jim pomohou využít přidanou palebnou sílu Tegra 2 tak, jak dodat hezčí, lesklejší věci na obrazovce. Byli jsme také informováni o zavedení zóny Tegra, app Android navrženy tak, aby sloužil jako vitrína zboží Tegra partnerů ', ať už jde o video nebo herní obsah, ale neměli byste se bát strašáka fragmentace tady - to není samostatný App Store, budou veškeré nákupy probíhá prostřednictvím Android Market. Tak či onak, dost mluví, je tu video, aby se díval po přestávce.

Pokračovat ve čtení NVIDIA Tegra 2 nám ukazuje, hry na Atrix 4G a Optimus 2X (video)

NVIDIA Tegra nám ukazuje 2 hry na Atrix 4G a Optimus 2X (video) původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 03:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat