pátek 7. ledna 2011

Ion iCade hands-na: hraní na IPAD, jako je to 1979 (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/ion-icade-hands-on-gaming-on-the-ipad-like-its-1979-video/:
Možná si vzpomínáte, ThinkGeek to docela přesvědčivé dubna bláznů ' žert v loňském roce: iCade skříň pro IPAD . Nyní, díky zájem fazole na Ion, dvě společnosti drželi za ruce a otočil se to zcela rad konceptu do reality (i když to rozhodně není první ). Přichází pozdě na jaře, bude nadšenci retro her moci vybrat jednu z těchto dobře-postavený joystick soupravy Bluetooth za 99 dolarů přímo z Ion, a nakonec oni budou dělat to přes rybník za cca € 99 a 79 liber. Nebojte se, tam bude spousta klasických her k dispozici, aby vyhovovaly iCase s laskavým svolením Atari , která už má Asteroidy pracuje krásně na IPAD (a to je vlastně mnohem těžší, než to vypadá), všechny IOS hra, která bere Bluetooth Vstupní periferní by měla hrát pěkný s iCade. Hands-on video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Ion iCade hands-na: hraní na IPAD, jako je to 1979 (video)

Ion iCade hands-na: hraní na IPAD, jako je to 1979 (video) původně objevila na Engadget na pá. 07.1.2011 10:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat