pátek 7. ledna 2011

Haier spouští WiFi síť vybavena LED HDTV Připojte, bere Yahoo Připojeno TV podél za svezení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/haier-launches-wifi-equipped-net-connect-led-hdtvs-takes-yahoo/:
Ve snaze vyhnout se veškerému úsilí Boxee , Logitech , Roku , a Apple , novou řadu HDTV od Haier si klade za cíl přinést na internet obsah a streamování videa do vašeho obývacího pokoje, aniž by takový přebytek hardware. Spíše než s jinou černou skříňku bojuje o místo v zábavním centru, Haier čistý Připojte LED displeje mají WiFi schopnosti a Yahoo připojeném televizoru zapečené v dodávat obsah. Kromě jeho aplikace Yahoo, TV bude také poskytovat divákům přístup k Hulu Plus, senzace on Demand, Film čerstvé , a Netflix. Bohužel, nemáme specifikace, ceny či datum vydání pro soubory, ale víme, že oni budou mít dálkový ovladač s vyhrazeným tlačítkem Netflix , která je určitě potěší netrpělivé film diváka v nás všech.

Pokračovat ve čtení Haier spouští WiFi síť vybavena LED HDTV Připojte, bere Yahoo Připojeno TV podél za svezení

Haier spouští WiFi síť vybavena LED HDTV Připojte, bere Yahoo Připojeno TV podél pro jízdu původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 06:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat