pátek 7. ledna 2011

Beamz laserový přístroj dostane upgrade na prosím rockerů hardcore hráčů i laser

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/beamz-laser-instrument-gets-upgraded-to-please-hardcore-laser-ro/:
Demonstrace čtyři-hráč Rock Band Mobile na veletrhu CES je Samsung 2011 tisková konference byla docela hladká, ale lidi na Beamz, že druh hudby hraní je stále tak amatérské v porovnání s jeho laser switch-aktivovaný jam sessions. To proto, že jsem přepracovaný jejich původní produkt , aby se více obývací pokoj-přátelský díky černým nátěrem práci a štíhlejší profil. Už také pokusil se odvolat k vyšší herní nastavení tím, že rozšíří píseň Beamz knihovny za původních 80 na standardech vyvinutých nezávislými umělci i "top hit džemy" - aka cover verze top 40 skladeb - a 35 licencovaných "video písně" od Disney a EMI. Takže pokud chcete laser bušit do basy Srdce Blondie skla hudební video, můžete. Dále, software Beamz bylo vylepšeno, aby podporovalo až tři laserové přístroje na stejné trati a nahrávání v reálném pásmo zkušenost - i když to ještě funguje pouze na PC. Za $ 200, neočekáváme, že by tyto odletět police, ale pro ty, kteří už zvládli whammy baru, je to přinejmenším další způsob, jak dostat své faux-hudební tvorby fix.

Beamz laserový přístroj dostane upgrade na prosím laser rockerů hardcore hráčů i původně objevila na Engadget na čt. 06.1.2011 23:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat