pátek 7. ledna 2011

HomeSeer HomeTroller-Mini domácí automatizace řadič vás dostane o krok blíž k garsonka budoucnosti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/homeseer-hometroller-mini-home-automation-controller-gets-you-on/:
Lidí po dobu HomeSeer , výrobce domácí automatizace zařízení, jsou nastaveny na debut super malý, super výkonné HomeTroller-Mini na CES tento týden. Mini regulátor zřejmě vejde do dlaně, a je kompatibilní s telefony Apple a Android chytrý a tablet, což vám umožní vypnout světla nebo nastavit budík prostřednictvím textu, e-mail, nebo text-to-speech. SheevaPlug -podobný sportovní 1,0 GHz linuxovou platformu, prodává pod 300 dolarů, a mohou být spojeny s celou řadou dalších výrobků pro ovládání vašeho termostatu, spotřebiče, osvětlení, rolety - dostanete obrázek. To vše zní skvěle, ale my jsme stále čekali, jestli to může dostat naše kruhovou postel spinning.

HomeSeer HomeTroller-Mini domácí automatizace řadič vás dostane o krok blíž k garsonka budoucnosti původně objevila na Engadget na pá. 07.01.2011 02:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PRWeb | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat