pátek 7. ledna 2011

Ford partnery s Leviton a Best Buy za 1.499 dolarů Focus Elektrický nabíjecí stanice

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/ford-partners-with-leviton-and-best-buy-for-1-499-focus-electri/:
Ford partnery s Leviton a Best Buy za 1.499 dolarů Focus Elektrický nabíjecí stanice
Chtíč po nový Focus Elektrické ? Je to ještě pár let pryč ještě, ale pokud jste už přemýšlel o praktické jste přemýšlel, jak budete účtovat věc. Mám moc 120V ve vaší garáži? Žádný problém, můžete nabíjet z toho snadno - pokud vám nevadí čekat 20 hodin. Úroveň 2 nabíječky klesne, že až na tři až čtyři hodiny, ale to vyžaduje určité hardware nainstalovaný ve vaší domácnosti. Pokud chcete udělat pro Leaf nebo Volt se díváte na 2.000 dolarů nainstalován, a že instalace je trvalá.

Ford je dělat věci mnohem jednodušší a mnohem levnější, s 1.499 dolarů nabíječku provedené Leviton to nejen levnější než konkurence, ale zcela modulární. To visí na zdi a jednoduše zapojí do zásuvky 240 V, manipulace potřebné elektrické kouzla pro rychlé nabíjení-Focus bez vypálení vašeho domu nebo opalování vaše kočka. Ford spolupracuje s Best Buy pro instalaci, které by mohly být dobré nebo špatné v závislosti na sklonu k Geeks v Soupisky.

Ford partnery s Leviton a Best Buy za 1.499 dolarů Focus Elektrický nabíjecí stanice původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 15:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat