pátek 7. ledna 2011

Sprint ID na ruce Samsung Galaxy Tab-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/sprint-id-for-samsung-galaxy-tab-hands-on/:
Zahájena zpět v říjnu, Sprint ID je dopravce služby pro stahování kůže hluboce váš Android zařízení s kurátorkou výběru tapet, vyzvánění, a aplikace - myslet na to, jak telefon přizpůsobení pro lidi, kteří nemají čas (nebo trpělivost), aby najít a nainstalovat věci se jim líbí. V současné době k dispozici tři modely - LG Optimus S , Sanyo sio , a Samsung Transformace - jsme slyšel, že služba by nakonec byla šíří do jiných telefonů a také Galaxy Tab , což vede k zřejmá otázka: Jak ID balení měřítko větší rozměry a vyšší rozlišení obrazovky?

No, krátká odpověď je, že nemají - alespoň zatím. Na Sprint i poslední večer jsme měli možnost hrát s Tab, který obdržel Sprint ID aktualizaci firmwaru brzy, a stávající balíčky určené pro telefony, které jsme se pokusili produkoval paletu výsledků od zpráv v platnost v blízkosti divný-dívat domovské obrazovky . To není říci, že balení nemůže být zaměřeno na podporu Tab, samozřejmě - jedna pro zaměstnance Sprint, která byla pre-nainstalovány a navržené speciálně využít extra obrazovky realitní vypadá skvěle - ale balení tam teď nezdá se, že hrát pěkný. To by mohlo vysvětlovat, proč byla aktualizace zatím nebylo propuštěno, protože Sprint buď musí zajistit, aby každé balení pracuje s každým ID-umožnil produkt nebo nastavit balení obchodě zablokovat kartu majitelé před stažením nekompatibilní balíčky. Podívejte se na galerii!

Sprint ID Galaxy Tab hands-Samsung na původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 09:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat