pátek 7. ledna 2011

PixelQi ukázky svých 7-palcový displeje, pracující na 9,7-palcová verze

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/pixelqi-demos-its-7-inch-displays-working-on-a-9-7-inch-version/:
Měli jsme tušení, že PixelQi šel, aby své 7-palcový displeje do Las Vegas, a hle jsme zahlédl unikátní transreflective displeje dnes. (Pro ty, kteří žijí pod skálou a nejsou obeznámeni s PixelQi - vysoký kontrast obrazovky umožňují 3Qi pro podsvícení vypnout, ne jen to šetří energii, ale je snadno čitelný v přirozeném světle.) Čím menší, 1024 x 600-rozlišení displeje jsou, dobře, menší než předchozí 10,1-palcové verzi. Většina z nich však byli jen zahnutý do demonstrační desky. Byl tam jeden do X70 Viliv , ale opět to bylo jen mod PixelQi.

Čím větší příběh na stánku PixelQi, nicméně, přišel z jeho zakladatelem Mary Lou Jepsen, který nejen že slibuje, že výroba je ramping docela dobře na obě 7 - a 10,1-palcový tablet, ale že společnost pracuje na vyšší rozlišení 1280 x 800-rozlišení 10,1-palcový displej a 9,7-palcový displej pro partnera. Nebudeme číst do toho příliš mnoho, ale ona tvrdí, že jsou i nadále pracovat s velkými společnostmi. Vysvětlila také , co jsme slyšeli dříve - že hodně těsné dodávek byly přiřazeny k recesi a že mnoho firem změnil kurs poté, co byl představen iPad, aby se tablety. Je zřejmé, že současný 10,1-palcový displej začíná lodi v ponětí Ink Adam , ale my jsme stále čekají na konečně vidět hru měnící se technologie tablet nebo přenosný počítač z hlavního výrobce. S tím jsme se nechat s partou obrázků tablet a netbooky s PixelQi zobrazuje, že jste opravdu nemůže koupit hned, ale to jistě vás slintat.

PixelQi ukázky svých 7-palcový displeje, pracující na 9,7-palcová verze původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 05:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat