pátek 7. ledna 2011

Mísa síť vzdáleného přístupu app rozšiřuje své dlouhé paže, aby Android tablet

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/dish-network-remote-access-app-extends-its-long-arm-to-android-t/:
Mísa síť je stále na misi, aby se ujistil, že vám vaše televize všude , a jak dnes, to znamená, že vaše Android tabletu. Máme hlášeno v listopadu, že byl poskytovatel přinášet své jídlo vzdálený přístup do aplikace Android, otevírá svět placené TV-dokonce více smartphony. Stejně jako u smartphone app, bude Android tablet uživatelé mít saky-umožnil zařízení, jako závěs adaptér, přístup k jejich těžce vydělané programování, a jak s telefonem, tablet app je zdarma. Síť mísy app Má všechny stejné funkce jako jeho předchůdce: prohlížení a vyhledávání možností, DVR plánování / řízení a dálkového ovládání funkce. Takže je to v podstatě stejné bestie, ale my jsme rozhodně ještě dojem.

Mísa síť vzdáleného přístupu app rozšiřuje své dlouhé paže, aby Android tablety původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 01:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PR Newswire | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat