úterý 4. ledna 2011

HTC HD2 dostane šanci na MeeGo, stále trpí problémy opuštění

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/htc-hd2-gets-a-shot-at-meego-still-suffering-from-abandonment-i/:
Chudák HD2 , mohlo by to nikdy nevíte, jak je život (legitimní) Windows 7 Telefon sluchátko , a místo toho musí udržet pokořování hack po hack - slouching zpět do chudinských čtvrtí své Windows Mobile 6.5 jako její výchozí pouze odklad. No, tady je další lopatu hanby: 1,1 MeeGo byl portován do telefonu, a vypadá to docela elegantní. To běží asi tak stejně jako cokoliv běží MeeGo právě teď (který má říkat: velmi špatně), ale vidíme, že někteří slibují v tomto OS jako lahodně otevřená alternativa Android, a základní rozhraní vypadá velmi pohodlný na HD2 je před-z- jeho čas-olbřímí obrazovku. Podívejte se na video z MeeGo v akci po přestávce. Máte-li poslouchat velmi pozorně, můžete slyšet zvuk HD2 pláče velké, barevné slzy.

[Díky, Ali]

Pokračovat ve čtení HTC HD2 dostane šanci na MeeGo, stále trpí problémy opuštění

HTC HD2 dostane šanci na MeeGo, stále trpí problémy opuštění původně objevila na Engadget na po. 03.01.2011 21:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink My Nokia Blog | zdroje S vysokým obsahem kofeinu | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat