úterý 4. ledna 2011

OnLive se změní na VIZIO VIA app Plus, určeného pro televizory tablety a telefony

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/onlive-turns-into-vizio-via-plus-app-destined-for-tvs-tablets/:
OnLive MicroConsole je jeden způsob, jak dostat své streaming hru opravit, ale tady přichází VIZIO s další čtyři - televizní společnost dohodu jen ukázalo, že tyto značky-nové VIA Plus HDTV a Blu-ray přehrávače (stejně jako , že VIA a VIA Tablet telefon ), přijde s OnLive na palubě. Přes běh jako internetové aplikace na horní straně stávajícího hardwaru VIZIO, my jsme řekli služba bude podporovat plné rozlišení 1080p, stereoskopické 3D obrázků, a OnLive je nízká latence-bezdrátový gamepad taky - jako VIZIO jednotkách bude zřejmě podporovat IEEE 802.15.4 . Zatímco porota je pořád o tom, kdy OnLive bude skutečně hratelné na dotykové , generální ředitel společnosti Steve Perlman říká, že některé hry jsou přizpůsobeny pro podporu dotknout právě teď, a to tablety, které podporují zahraniční herní ovladače mohly využívat i OnLive normálně. Také jsme dostali další dobrou zprávou pro dav domácího kina, jak OnLive se podepsala smlouvu s SRS, přináší 5.1 prostorový zvuk jako bezplatná aktualizace pro všechny uživatele OnLive na začátku příštího roku. Protože tam nic takového, jako mají uši bombardováni ze všech směrů s digitálním výbuchy. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení OnLive promění v VIZIO VIA app Plus, určeného pro, tablety televizory a telefony

OnLive se změní na VIZIO VIA app Plus, určeného pro televizory, tablety a telefony původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat