úterý 4. ledna 2011

Kodak Easyshare intra Touch, Mini a sportu kamery, hravý a PlaySport videokamery

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/kodak-intros-easyshare-touch-mini-and-sport-cameras-playfull-a/:
Věci jsou prostě stále probíhají zde na veletrhu CES v Las Vegas, a Kodak je na-ruce, aby sloužil své poslední bufet optických poklady. Bez dalších okolků, dovolte nám představit vám Easyshare Touch - 149,95 dolarů nabízí s tři-palec kapacitní dotykový panel, vyhrazené tlačítko pro záznam videa, 14 megapixelový senzor, 5x Schneider-Kreuznach a výstup HDMI. Další na řadě je 99,95 dolarů Easyshare Mini, popsal jako nejmenší fotoaparát Kodak dosud. Je to "asi o velikosti kreditní karty," nabízí 3x široký-úhel optickým zoomem, vestavěný před zrcadlem (víte, pro ty slavné autoportrét zasedání), deset megapixelovým snímačem a 2,5-palcový zadní LCD. Pohybující se podél pravé, je tu 79,95 dolarů Easyshare Sport, který je outfit první vodotěsný fotoaparát, který může jít až na deset stop pod vodou bez větších následků. Je zde také pokrčit špínu a prach, zatímco štěkat 12 miliony snímků a zobrazení náhledu je na 2,4-palcový LCD displej. Sashaying se k videu oblasti, tam je 149,95 dolarů hravý videokamera, která propaguje ultraštíhlý design (to bude "vejde do kapsy vašich hubená džíny," podle zvláštního K), 1080p režimu snímání a nezaměnitelný 'Podíl' tlačítko aby si své záběry na YouTube, nebo sociální sítě bez plýtvání času.

Společnost také používat CES jako příležitost zahájit novou generaci svého PlaySport video kamerou, se s tímto 179,95 dolarů model je vodotěsný až deset metrů, nárazuvzdorný, prachotěsný a schopné zaznamenávat videoklipy v rozlišení 1080p. Můžete také lapat fotografie na pět megapixelů, a to již bylo uvedeno 'Podíl' tlačítko je předvídatelně přibito i zde. Když už mluvíme o revizích, pulsní digitální foto rámeček je také vidět jemné aktualizaci, s tímhle k dispozici v 7-palcový (129,95 dolar) a 10-palcový (199,95 dolar) velikosti. Nově příchozí přidat možnost vyjádřit se ke obrázky obdržíte od přátel a rodiny, se náš oblíbený předem odpověď, že je "Takový KODAK MOMENT!" Vážně. Jo, a tito také mají hluboce zakořeněný činnost, senzor, který zapíná snímek vypnutí, když jdete pryč, a přináší jej zpět k životu, když re-přístup. Konečně, ESP C310 all-in-one tiskárny bude prodávat za $ 99.99, ale tak daleko jak my můžeme prozradit to, by Kodak spíše velebí ctnosti jeho ink-úsporné schopnosti než probudit zájem na jeho řezání-hrana sadu funkcí. Další podrobnosti mohou být spatřen v plné verzi po přestávce.

Pokračovat ve čtení Kodak Easyshare intra Touch, Mini a sportu kamery, hravý a PlaySport videokamery

Kodak Easyshare intra Touch, Mini a sportu kamery, hravý a PlaySport videokamery původně objevila na Engadget na út. 04.1.2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat