úterý 4. ledna 2011

Iomega Osobní Cloud zařízení hostit vaše data, ne vaše vodní pára

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/iomega-personal-cloud-devices-host-your-data-not-your-water-vap/:
A konečně, nová chuť Iomega, že EMC fanboys najdete chutné. Čím větší společnost spotřebované menší zpět v roce 2008 , a zatímco jsme viděli spoustu výrobků od té doby, žádný opravdu přinesl dva spolu, jako nové Osobní vydání oblak Home Media Network Pevné disky. V teorii, tak jako tak. Myšlenka je, že se jedná o chytrý NAS , vytvářet svůj vlastní malý obláček a hosting vašich dat pro všeobecné dostupnosti, ale vyhnout se " neopatrné výpočetní "prokletí tím, že udrží kontrolu nad svými daty. To bude samozřejmě hrát pěkný s novou Iomega televize , a pokud si koupíte dvě věci, můžete mít jednu provést automatické vzdálené zálohování na druhý. To je druh funkce, která by měla pevně-rozpočtované IT manažera uši zvednout náladu. Jak těsný? První dva modely z domova Iomega Media Network pevný disk přístroje Cloud Edition spuštění tento měsíc: 1 TB za 169,99 dolarů, a dvakrát za 229,99 dolarů.

Pokračovat ve čtení Iomega Osobní Cloud zařízení hostit vaše data, ne vaše vodní pára

Iomega Osobní Cloud zařízení hostit vaše data, ne vaše vodní páry původně objevila na Engadget na Út. 04.1.2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat