úterý 4. ledna 2011

Garmin StreetPilot app dělá "turn-by-turn na iPhone a IPAD za 40 dolarů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/garmin-streetpilot-app-does-turn-by-turn-on-the-iphone-and-ipad/:
Při Garmin zkráceny hardwaru partnerství s Asustek koncem loňského roku, bylo nutné vědět, že společnost by se na scénu na mobilní frontě v nějaké formě, móda či formu. Ode dneška, iPhone 3G a IPAD jak si všichni-nový StreetPilot app, který stojí 39,99 dolarů, a nabízí turn-by-turn "navigaci od lidi, kteří vydělávají na živobytí od věci. To podkopává TomTom 49,99 dolarů nabízí pro IOS, a zároveň nabízí real-time provozu datové, hlasové příkazy, lane assist, adresář integrace, takže můžete přejít přímo na kamarády 'adresy vašeho, a multitasking podporují. to vypadá jako docela komplexní software prémie navigace, které by v případě předchozí zvěsti potvrzují, by mělo být přistání na zařízeních BlackBerry stejně brzo. Skočit minulosti přestávka na tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Garmin StreetPilot app dělá "turn-by-turn na iPhone a IPAD za 40 dolarů

Garmin StreetPilot app dělá "turn-by-turn na iPhone a IPAD za 40 dolarů původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 11:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat