úterý 4. ledna 2011

Křemík nanoscoops kombinovat Li-ion energie s superkondenzátoru moci, aby vaše auto na elektrický pohon jít Vroom

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/silicon-nanoscoops-to-combine-li-ions-energy-with-supercapacito/:
Podívejte se, my nevíme nic o "vědu". Víme, že je to kontroverzní téma, a vždy se snažíme vyhýbat tento druh hot-tlačítko-vydání věci. Stále, "věda" může udělat něco dobrého na světě, víte, tu a tam. Někteří "vědci" na Rensselaer Polytechnic Institute se stal na "kmen-tříděné uhlí-hliník-křemík anoda nan oscoop" (co to znamená), že v podstatě v sobě spojuje výhody dlouho-trvající Lithium-ion s superkondenzátoru rychlý oheň Oomph - - společné téma , ale bezpochyby ušlechtilá. Konkrétně, Li-ion je vynikající (a někdy-zlepšovat ) Wh / kg a superkondenzátoru je skvělé W / kg. Nyní, neptejte se nás, jak - a opět, "věda" - ale Výsledkem by měl být rychlejší nabíjení a výkonnějšímu elektrickým pohonem, které mohou stále daří dobré množství najetých kilometrů. Doufejme, že dostaneme více efektní explozi notebooky jako vedlejší bonus.

Křemík nanoscoops kombinovat Li-ion energie s superkondenzátoru moci, aby vaše auto na elektrický pohon jít Vroom původně objevila na Engadget na út. 4.1.2011 06:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Zelené auto Kongres | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat