úterý 4. ledna 2011

Chrome zakončil rok s prohlížečem deset procent podíl, zisky na úkor IE

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/chrome-closes-out-the-year-with-ten-percent-browser-share-gains/:
To nemusí přesně vypadat jako obrovský posun v tabulce výše, ale 2010 to představuje něco mezníkem rok pro Google Chrome webový prohlížeč. Začalo to roku 2010 s podílem na trhu více než pět procent, a podařilo zdvojnásobit, že v průběhu roku k uzavření věci se na pěkný, dokonce o deset procent, podle statistiky z Net Applications. Tyto zisky, jak se dalo očekávat, přišla z velké části na úkor Internet Exploreru , který pokračuje ve svém pomalý, pomalý pokles, ale stále visí na velící 57 procent podílu na trhu. Pokud jde o zbytek velkých hráčů, jak Firefox a Opera uklouzl někdy tak trochu v průběhu roku, zatímco Apple Safari získal jen něco málo přes jedno procento na konci roku na 5,9 procenta.

Chrome zakončil rok s prohlížečem procent deset akcí, získává na úkor IE původně objevila na Engadget na Po. 03.01.2011 19:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Net Applications | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat