úterý 4. ledna 2011

Turtle Beach dodává dvojí rádia, hlasové morphing na 7,1 hraní uší sil PX5 headset

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/turtle-beach-adds-dual-radios-voice-morphing-to-7-1-ear-force-p/:
Slyšet, že? To je zvuk milionu nových produktů, které byly zavedeny tady v Las Vegas ... v lesknoucí 7,1 Dolby surround zvuk, nic méně. Turtle Beach právě ohlašoval svou novou vlajkovou loď zařízení, ucho sil PX5. Určeno pro použití s PlayStation 3 od Sony (ale dokonale použitelný s Xbox 360 nebo jakéhokoli jiného audio zdroje), tohle herní headset je bezdrátové připojení v přírodě a společnosti je první včlenit dvojí rádia - jeden pro prostorový zvuk a jiný pro chatování na PlayStation Network přes Bluetooth. Navíc lze funkci BT být použity přijímat mobilní telefonní hovory nebo poslech zvukové proudy, a pokud jste třeba ještě nějaký důvod pro investory, ale také podporuje hlasové morfování. Slyšel jsi pravdu - to může být naprogramován tak, aby zamaskovat hráče hlas, který je částečně úžasné, a částečně to nejhorší, co kdy se stane on-line chatu. Hop na minulost přestávka na úplný seznam funkcí, a podívejte se na tento přistát na jaře za 249,95 dolarů.

Pokračovat ve čtení Turtle Beach dodává dvojí rádia, hlasové morphing na 7,1 sil PX5 herní uší sluchátka

Turtle Beach dodává dvojí rádia, hlasové morphing na 7,1 sil PX5 herní uší sluchátka původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat