úterý 4. ledna 2011

Sigma konečně přináší 'profesionální třídy' VXP video škálování spotřebitelů boxy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/sigma-finally-brings-professional-grade-vxp-video-scaling-to-c/:
Po nákupu se Gennum a jeho VXP video technologie zpracování zpět do '08 , vzory se Sigma konečně podařilo lžíce na boty své "profesionálním" škálování (dříve sen vysoké ceny krabic od Kaleidescape a Mark Levinson ), do čip určený pro spotřebitele set-top- krabice. SMP8910 system-on-chip tvrdí, že dostatek energie pro všechny druhy přes vrchol aplikace nebo middleware, zatímco zpracování VXP vyčistí video dost dobře na to, aby tvrzení Netflix proudy vyšší kvalitu, než na konkurenční hardware a snížení stínů na 3D obsah. Budeme muset skutečně vidět čip při práci v Blu-ray přehrávač, IPTV krabice nebo podobné zařízení k posouzení své schopnosti pro sebe, ale jestli to bylo dost dobrý, aby se někteří lidé považují za 4.000 dolarů DVD přehrávač a je k dispozici pro více rozumně placené aplikace, pak jsme všichni uši.

Pokračovat ve čtení Sigma konečně přináší 'profesionální třídy' VXP video škálování spotřebitelů boxy

Sigma konečně přináší 'profesionální třídy' VXP video škálování spotřebitele krabic původně objevila na Engadget na Út. 04.01.2011 04:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat