úterý 4. ledna 2011

Kinect hack Vás rozpálí do děrování, mával MIDI kontroler (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/kinect-hack-turns-you-into-a-punching-waving-midi-controller/:
Pokud hledáte skvělý, nepraktický způsob, jak dělat hudbu s počítačem (a kdo není?) Prosím, vaši pozornost na následující Kinect hack. Shinect, brainchild uživatelů YouTube s názvem Shinyless, používá detekce pohybu, aby se z vás stal MIDI kontrolér! Současná implementace poskytuje provozovatel dvou virtuálních vycpávky, které lze aktivovat staré Jersey Shore čerpadlo pěst - a pokud to nestačí, zvuky mohou být pitchshifted zvýšením / snížením druhou ruku. Dost sladký, ne? Tato věc používá OpenNI , a zatímco on má demonstrovat pomocí FruityLoops by měl fungovat s jakýmkoli MIDI zařízení. Věci jsou dost rough'n připraven v okamžiku, ačkoli on slibuje velké věci v budoucnosti. Do té doby, podívejte se na proof-of-concept ve videu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Kinect hack Vás rozpálí do děrování, mával MIDI kontroler (video)

Kinect hack Vás rozpálí do děrování, mával MIDI kontroler (video) původně objevila na Engadget na po. 03.01.2011 17:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kinect Hacks | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat