úterý 4. ledna 2011

Ford Sync instaluje na více než 3 miliony aut, trvá chvíli poblahopřál samostatně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/ford-installs-sync-in-more-than-3-million-cars-takes-a-moment-t/:
Ford a Microsoft hlásek kontrola v-car připojení projekt se zdá být tím docela dobře pro sebe, soudě podle poslední milník, že prošel. Sync byl právě oznámil, že překročil tři miliony ochranné známky při počítání aut je instalován v, s poslední údaje naznačující takeup za 395 dolar přání roste. Téměř 80 procent nákupů současných modelů Ford 2011 patří synchronizace, přičemž více než 80 procent z těch, již používáte říkají, že bych doporučit služby druhým. Druhé číslo se zlepšila prostřednictvím robustní 5 procentních bodů více než loni, takže jasně něco 's se děje přímo tady, ale my jsme větší zájem zjistit, jaké alternativy jiné auto a elektroniky budou tvůrci přijít s během letošní CES . Ujišťujeme vás, budeme zkoumat je všechny.

Pokračovat ve čtení Ford Sync instaluje na více než 3 miliony aut, trvá chvíli poblahopřál samostatně

Ford Sync instaluje na více než 3 miliony aut, trvá chvíli poblahopřál samostatně původně objevila na Engadget na út. 04.1.2011 07:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat