úterý 4. ledna 2011

Clickfree Bezdrátové bere Time Capsule přístup, automatizuje zálohování přes WiFi

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/clickfree-wireless-takes-the-time-capsule-approach-automates-ba/:
Už vás nebaví napájení bude kyselá ve vaší Time Capsule? Přidejte se k davu. Clickfree činí její roční CES zavedení dnes z Las Vegas, a pro ty, kteří znají uvedené produkt Apple, budete rozumět, jak přesně Clickfree bezdrátové práce. Zjednodušeně řečeno, je to HDD-box infuzi s 802.11n rádia v rámci, a je navržen pro automatizaci zálohování neomezené množství Mac nebo PC bez drátů vůbec. Tak nějak. Budete ještě potřeba připojit ji přímo do každého stroje jste doufal, že duplicitní jako počáteční zálohu probíhá, ale po tom, budou všechna nastavení našel a nakonfigurován, a všechny budoucí zálohy se bude dít bez drátů. Je smutné, že pouze dva modely jsou k dispozici na startu - 500GB box za $ 179, a 1TB jednotky za $ 249. Pokud jste více než jeden počítač ve vašem domě, budete pravděpodobně muset počkat na větší kapacitu jednotky na povrch později v tomto čtvrtletí, ale hej, alespoň jsou na cestě.

Pokračovat ve čtení Clickfree Bezdrátové bere Time Capsule přístup, automatizuje zálohování přes WiFi

Clickfree Bezdrátové bere Time Capsule přístup, automatizuje zálohování přes WiFi původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat