úterý 4. ledna 2011

iHealth krevní tlak iPod dock: jiný druh Apple, aby lékaři daleko

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/ihealth-blood-pressure-ipod-dock-another-sort-of-apple-to-keep/:
Již v březnu 2009 na iPhone OS 3.0 debut akce , Apple Scott Forstall poukázal na zdravotnické prostředky zejména jako jeden z nejzajímavějších třídy periférií, které by mohly využít nové možnosti vlastní rozhraní aplikace. A i když je to jistě zajímavý koncept - vedení v evidenci Váš celkový zdravotní stav z pohodlí vašeho domova - jsme opravdu viděli, že úlovek (jen pár z výrobků přijde na mysl). To není zastavení iHealth, společnosti krevní tlak dock, jsou dnes k dispozici od svého internetového obchodu (my jsme řekli, že by mělo být filtrace přes vlastní kanály Apple koncem tohoto měsíce) se váže na speciální iPhone / iPod touch / iPad app pro sledování a sledování krevního tlaku z pohodlí vašeho domova, kde teoreticky by nemělo být cizincem v bílém plášti dělat si extra nervózní. V naší krátké době se zařízení, rozhraní vypadal docela intuitivní a celý proces jednoduchý a už vůbec ne strach. Náklady na vstup 99,95 dolarů za hardware, bezplatná aplikace by měla být bít iTunes dnes. Tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení iHealth krevní tlak iPod dock: jiný druh Apple, aby lékaři daleko

iHealth krevní tlak iPod dock: jiný druh Apple, aby lékaři daleko původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat