úterý 4. ledna 2011

Tesla Model S, že 17-palcový infotainment konzole, poháněné Tegra, BMW pomocí NVIDIA tech příliš

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/tesla-model-s-to-have-17-inch-infotainment-console-powered-by-t/:
Tesla je vychvalováním největším světovým středové konzole pro své nadcházející Model S dnes: titanic 17-palcový dotykový displej je poháněn Tegra čipu NVIDIA. Infotainmentu, klimatizace a navigace bude vše řídit pomocí rozsáhlé přístrojové desce vládce, zatímco NVIDIA hardware bude také převzít odpovědnost za udržování 12,3-palcový LCD přístrojů aktualizována. Vzhledem k modelu S, stejně jako Roadster před tím, je vše-elektrické vozidlo, které byste očekávat, že energetická účinnost se velmi důležitým faktorem při výběru informačního systému a Tesla body, které se jako hlavní výhodu Tegra, popisovat to jako "moc-lakomý." Jiný motor společnost hákování s NVIDIA je BMW, kdo slibuje, že všechny své nadcházející modely pro rok 2011 budou mít prospěch z Green Teamu GPU pohánět jejich iDrive navigační a informační systémy. Nevíme, co přesné GPU budou použity, ale "vizuálně bohaté" next-gen UI je slíbil, táhnoucí se až 1280 x 600 rozlišení. Zjistíte, jak tiskové zprávy po přestávce.

Pokračovat ve čtení Tesla Model S, že 17-palcový infotainment konzole, poháněné Tegra, BMW pomocí NVIDIA tech příliš

Tesla Model S, že 17-palcový infotainment konzole, poháněné Tegra, BMW pomocí NVIDIA tech příliš původně objevila na Engadget na út. 04.1.2011 10:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat