sobota 30. července 2011

DNA na bázi umělé neuronové sítě je primitivní mozek ve zkumavce (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/dna-based-artificial-neural-network-is-a-primitive-brain-in-a-te/:
Neuron a DNA
Mnoho jednodušších forem života na této planetě, včetně některých z našich nejstarších předků, nemá vlastní mozek. Místo toho oni mají sítě neuronů , aby požár v reakci na podněty, což vyvolalo reakci. Vědci z Caltech skutečně na to, jak vytvořit takové primitivní před mozku pomocí vlákna DNA. Vědci v čele s Lulu Qian, seřazeny molekuly DNA k vytvoření bio-mechanických obvodů. Sekvenováním čtyři základy našeho genetického kódu určitým způsobem, byli schopni naprogramovat reagují odlišně na různé vstupy. Aby dokázal, že jejich úspěch tým zkoušel organické obvodu, v podstatě hraje 20 otázek, krmit je klíč k identitě konkrétního vědce použití více vláken DNA. Umělé neuronové sítě přibitý odpověď pokaždé. Podívejte se na PR a pár videí, které kopat trochu hlouběji do experimentu po přestávce.

Pokračovat ve čtení DNA založené na umělé neuronové sítě je primitivní mozek ve zkumavce (video)

DNA na bázi umělé neuronové sítě je primitivní mozek ve zkumavce (video) původně objevila na Engadget na so. 30 červenec 2011 16:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Discovery News | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat