sobota 30. července 2011

Google vylepšuje vyhledávání pro velké prsty tablet majitele

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-refines-search-experience-for-big-fingered-tablet-owners/:
Máte problém s výběrem těch drobných vazby se svým velkým, ol 'číslice, které swanked-out desce? Nebojte se, Google je jen několik z břidlice příjemné zlepšení jeho chleba a máslo hledat místo, a je k dispozici pro iPad a Honeycomb 3.1 + uživatelů. Na palubě tohoto rozhraní aktualizovat: hodně zjednodušený stránky s výsledky vyhledávání, větší velikosti tlačítek a textu a rychlý přístup tlačítko umístěné pod vyhledávacím polem, který přeskakuje tě na "Obrázky, videa, místa, obchody a další." Je tu také některé vizuální vychytávky z jejích výsledků vyhledávání obrázků, s rozšířenou náhledy, rychlejší načítání náhledů a kontinuální rolování. Pokud si nejste vidět tento opravený uspořádání ještě ne, sedět - update se očekává, že role v příštích dnech.

Google vylepšuje vyhledávání pro velké prsty tablet majitelé původně objevila na Engadget na pá. 29 červenec 2011 22:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Google Mobile Blog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat