sobota 30. července 2011

Technologie + Politika = Facepalm

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8HKwgEOqtdk/:

Ach, jak trapné. Začátkem tohoto týdne, Elizabeth May, předseda Strany zelených Kanady, se na její účet Twitter a deklaroval válku s Wi-Fi . Chcete-li si, že jsem málem hlasoval pro tyto klauny v našich nedávných volbách. Lekce pro moji američtí přátelé, jen proto, že najdete všechny hlavní strany nechutné neznamená, že okrajové strany není ještě horší. Zatím, prosím, může někdo dostat ekologické hnutí děje, který není proti vědě a anti-technologie?

Dejte jí úvěru: to podařilo, se vzácnou schopnost zasáhnout ne jen jeden, ale všechny "idiot politik mluví o vědě / technologii" Poznámky: 1 . Morální panika: "Je velmi znepokojivé, jak rychle WiFi se přestěhoval do škol, jak to děti, které jsou nejvíce zranitelné." 2 . Oklamaní citace dlouho vyvrácené teorií : "Je to jeden převažující teorie re zmizení opylující hmyz." 3 . Zavádějící klam, že je tak blízko k úplné lži "uvádí Světová zdravotnická Org EMF jako možný lidský karcinogen."

Počkej, jak to, kdo volal Wi-Fi pravděpodobně karcinogenní? Ostatní tzv. ekologů Zdá se, že si to taky . Ale ne: ukazuje se, že to, co vlastně říká (PDF) je: "WHO / Mezinárodní agentura pro výzkum rakoviny (IARC) klasifikovala vysokofrekvenčních elektromagnetických polí, jak možná karcinogenní pro člověka (skupina 2B), založený na zvýšené riziko gliomů, zhoubný typ mozku cancer1, spojených s používání bezdrátových telefonů. "

WHO se obává telefony, lidi. Ne Wi-Fi. A to bylo v květnu. V poslední době, rozsáhlé studie předmětu závěru: Pravidelní uživatelé mobilních telefonů nebyly statisticky významně vyšší pravděpodobnost, že byl diagnostikován s nádorem mozku ve srovnání s nonusers ... absence expozice a odpovědi ať už jde o množství mobilních telefonů nebo lokalizaci nádoru mozku argumentuje proti příčinnou souvislost.

Ale místo toho, ustupuje od ní tvrdí, paní května proběhl a zdvojnásobil se na ně . Hej, proč se nechat nepodstatné věci jako fakta a vědy v cestě na důležité věci, jako je vztek a luddista paranoia?

Žádné komentáře:

Okomentovat