sobota 30. července 2011

LauncherPro dev je skinovatelný UberMusic hráči konečně na českém trhu Android

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/launcherpro-devs-skinnable-ubermusic-player-finally-hits-the-an/:
Byli jsme zcela okouzlena LauncherPro tehdy nejmenovaný vývojář Federico Carnale hudební aplikaci poprvé, co jsme viděli v beta verzi , čímž Metro UI stylu přehrávání Android do našeho životního stylu. Nyní UberMusic v1.0 je k dispozici v Android Marketu, ukazuje své schopnosti přizpůsobit pro knížecí sumu 3,49 dolarů. Nemyslete si, že je to jen nějaký zlodějna Nicméně, zatímco jeden z kůže (to lze také nalézt na trhu) je Zune lookalike, třetí strany, aby to vypadalo, že se však mohlo líbit, včetně widgety. Pokud jste vynechal naše demo v prvním kole se můžete podívat na video po přestávce, proč jsme se tak nadšeni, nebo narazí na zdroj odkaz na koupi nyní. Alergický na utrácet peníze za aplikace? Nevzdávejte se veškeré naděje, jako tvůrce tweety ad-free verze podporuje může být na cestě stejně.

Pokračovat ve čtení LauncherPro dev je skinovatelný UberMusic hráč nakonec narazí na Android Market

LauncherPro dev je skinovatelný UberMusic hráči konečně na českém trhu Android původně objevila na Engadget na pá. 29 červenec 2011 19:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ Fedecarnales (Twitter) | zdroj Android Market , UberMusic.com , Metro kůže | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat