sobota 30. července 2011

BMW představuje nové i3 a vylepšen I8 pojmy, očekáváme naši budoucnost automobilového průmyslu (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/bmw-unveils-new-i3-and-revamped-i8-concepts-we-await-our-automo/:
BMW to už škádlení nás se svou vizí pro elektrické motoroing let, a dnes, přátelé, tento trend pokračuje. Německá automobilka představila dva koncepty z připravované i sub-značky : města-obydlí i3 a Staronový verzi svého I8 . Toto je poprvé, co jsme viděli oficiálně menší z obou, jak auto dříve známý jako Megacity jen byl viděti v oficiální render a během rutinního testování v polárním kruhem . To bude táhnout čtyři peeps s jeho 150 km rozsahem (asi 100 mil) a zrychlení 0-60mph asi 8 sekund. Pokud jde o ty, u řady úzkosti , bude německá společnost uklidnit tyto obavy s volitelným rozšířením rozsahu-motorové daboval "Rex". Buď variantou by mohly být pozemky ve vaší garáži v roce 2013, kde si budete moci vrcholu je do 6 hodin při standardní zásuvky, nebo až osmdesáti procent za hodinu, pokud jste houpací vypadající vysokokapacitní nabíječku.

I8, který budete vzpomínat pro své radikální Aerodynamický design a hybridní diesel-elektrické hnací ústrojí, získal houf aerodynamických vylepšení a vyhodili jeho hořáky, které se rozhodly pro benzinové své vůle. Motor vyměnit stranou, sportovních kupé prý pije jen 2,7 litrů na 100 km - 87 mpg pro amíky (!) - Což je nereálné v autě, které bude zrychlení na 62 mph za 4,6 sekundy. Zní příliš dobře, aby to byla pravda? Budeme muset počkat až do roku 2014, jestli München může mít štěstí na ty sliby, ale do té doby bez obav prohlédnout galerie, videa a PR po přestávce.

Galerie: BMW i rodina

Pokračovat ve čtení BMW představila nový i3 a vylepšen I8 pojmy, očekáváme naši budoucnost automobilového průmyslu (video)

BMW představuje nové i3 a vylepšen I8 pojmy, očekáváme naši budoucnost automobilového průmyslu (video) původně objevila na Engadget na so. 30 červenec 2011 14:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše

Žádné komentáře:

Okomentovat