sobota 30. července 2011

Insert Coin: YouTurn akcelerometr založený Směrová světla pro cyklisty

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/insert-coin-youturn-accelerometer-based-turn-signal-system-for/:
V Insert mince, se podíváme na novou vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud se chcete na hřišti projekt, prosím pošlete nám tip s "mince Insert" jako předmět.


Mnozí z nás, kteří kole ve městě, jízda v neustálém strachu, že odposlouchávat taxi, nebo rozdrcený autobusem. Neexistuje žádný způsob, jak zcela odstranit riziko přejet mnohem většího vozu motoru, ale je potřeba si dobře viditelný - a to jak v noci a během dne - může samozřejmě změnit. Inteligentní cyklisté používají ruční signály dlouho před tím, než je třeba odbočit, ale signál YouTurn systém má za cíl, aby tyto ukazatele obtížné pro řidiče přijít s akcelerometr založený gadget, jež svítí šipka ve směru svého tahu. Pokud chcete odbočit doleva, například, prostě se ruce na levé straně, a zařízení bude blikat obrovský žlutý Chevron. Prototyp uvidíte na videu níže je integrován s rukavicí, ale finální verze bude jednoduše připojit k zadní části ruky a mohou být uloženy v tašce, když nejste na kole. Není žádná zmínka o trvanlivosti nebo hydroizolačních, ačkoli od vynálezce klade za cíl zvýšit bezpečnost, jsme si představit, že bude brát opatření, aby nedošlo electrocution v dešti.

YouTurn zásob Jack O'Neal zahájila Kickstarter stránku podílet na financování svého projektu, a přijímá předobjednávky na 50 dolarů za kus. Není konečné ceny uvedené v tomto bodě, ale na 50 dolarů za premiérové ​​YouTurn, byli jsme rádi, aby slib. Doufáme, že O'Neal setkat s jeho finanční cíle a zaslat je do výroby, ale do té doby, budeme hledat dál v obou směrech a doufat v nejlepší.

Pokračovat ve čtení Insert Coin: YouTurn akcelerometr založený Směrová světla pro cyklisty

Insert Coin: YouTurn akcelerometr založený Směrová světla pro cyklisty původně objevila na Engadget na so. 30 červenec 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Kickstarter | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat