sobota 30. července 2011

360: TeliportMe přináší své Killer App Panorama na Android (Oh, a funguje to na více než 200 telefonů)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TOktaEBhPlk/:

Loni v listopadu, TechCrunch vlastní Sarah Lacy posadil se Vineet Devaiah ze "sociálního StreetView" startup, Phototour.in , která v té době právě dostal termín plechy z mnoha high-profil amerických investorů, a nedávno byl oceněn " Nejlepší vznikající technologie společnosti roku 2010 "od Nvidia . Po spuštění je první mezinárodní, non-financovaný, pod-20-člen společnosti, vyhrát cenu, podle Devaiah.

Od té doby, Phototour přidal Oscara certifikátu vítěz a podnikatel Bala S. Manian jako poradce (který byl oceněn za "technický úspěch" pro jeho příspěvky k optické technologie používané ve filmech, včetně Star Wars) a získal více než 47.000 uživatelů alfa verzi svého image a panorama App crowdsourcing, "360" , na Android. Uživatelé se přihlásili více než 75.000 panoramat v relativně krátkém časovém období, a tak, vzhledem k pověsti, že iPhone 5 bude mít panorama nativní aplikace, zdroje nám říkají, že 360 by mohl být vhodný i pro potenciální spolupráci s operačním systémem Android, aby může zůstat krk v krku Apple.

A co víc, dnes oficiálně oznámila spuštění je, že je rebranding jako TeliportMe a přináší 360 z alfa a do veřejné sféry do ready-to-wear formuláře. Zdarma. Je pravda, že 360-stupňové panorama aplikace pro chytré telefony nejsou ničím novým. Existuje poměrně málo cool aplikací a přístroje, které mají tyto možnosti na trhu, jako jsou "To musíš vidět!" , týlní je 360 panorama a Microsoft Photosynth , abychom jmenovali alespoň některé.

Ve světle této soutěže, TeliportMe se chce odlišit od pole budování kvalitní Android aplikace, která funguje v rámci OEM. Podle Devaiah, panoramatické aplikace jsou velmi zaměřené na hardware, protože jejich spoléhání na smartphone je fotoaparát, akcelerometr, gyroskop, RAM, a tak dále. Vzhledem k tomu Android se opírá o mnoho různých OEM, se stává složitější problém vybudovat dobrou 360-stupňové aplikace pro Android, a je důvod, proč je většina panorama aplikace postavené na IOS (díky vertikální integrace má jeho hardware).

Další překážkou pro Android je, že jen asi 20 procent své smartphony mají výpočetní výkon pro iPhone, a panoramatické aplikace vyžaduje hodně pro zpracování obrazu během fotografie šití, mnoho Android telefony nemají dostatek RAM, aby to bylo možné (v alespoň v rychlosti). Devaiah citovaný příklad telefon jako HTC Wildfire, který má schopnost zpracování méně než iPhone 2G.

To je místo, kde technologie, která získala při spuštění "nejlepší nové tech" cena vstupuje do hry. TeliportMe přinesl své foto šití technologií Android, který do značné míry popírá problémy způsoben několika hardwarových konfigurací, které by jí umožnily fungovat více než 200 modelů telefonů Android. (Spuštění také postavil verzi svého photostitching aplikace, která pracuje na prohlížeči, který zahájí brzy.)

Takže 360 ​​umožňuje uživatelům rychlé vytváření vysoce kvalitních panoramatických obrazů, které lze zobrazit na aplikace 3D prohlížeč. Uživatelé mohou sh

Žádné komentáře:

Okomentovat