sobota 30. července 2011

Týden v Apple: baterie hack, Hulu pověst, a další

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/SEsXaB_p8Dw/week-in-apple-battery-hack-hulu-rumor-and-more.ars:

Se všichni zotavili ze svých post-Lion instalaci kocovinu ještě? Nebo jste byli uvedení ho v naději, že nový OS vyhnout bolesti hlavy? Ať tak či onak, tento týden to nejlepší Apple novinky na Ars bylo nádherně svítí Lion, místo toho se zaměřuje na baterie Apple "hack", aktualizace čtením iOS aplikace, pevný disk odvolání, a nový MacBook Air vnitřnosti. A to je jen začátek!

Jak bezpečnostní výzkumník objevil baterie Apple "hack" : Bezpečnostní výzkumník Charlie Miller našel způsob, jak hack "inteligentní" baterií do notebooků Apple, která by mohla mít za následek nefunkční, nebo ještě hůře, výbuchu baterie. Hack bylo možné díky jednoduché bezpečnostní chyba na Apple, a Miller podrobné, Ars, jak narazil na ni na prvním místě.

iOS čtení aplikace začne nouzové přistání na vodě mimo obchod Odkazy houfně : Apple v červnu termínu 30. na základě obsahu aplikace do příkopu jejich propojení mimo prodejny přišel a odešel. Ale jak na konci července se blíží, vysoký tvůrci uživateli aplikace začali dělat tak v celých houfech, což signalizuje, že Apple je konečně tím, že své nohu na nová pravidla.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat