sobota 30. července 2011

MPEG LA: 12 firem vlastní patenty nezbytné pro VP8 kodeku Google

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/NFJ7hzaAiT4/mpeg-la-12-companies-own-patents-essential-to-googles-vp8-codec.ars:

MPEG LA, samozvaný one stop shop pro pohyb licencí videa patent, říká, že 12 různých společností, kteří se vyjádřili, s patenty "nezbytné", aby bojoval za VP8 algoritmu Google jako royalty-free kompresní standard. Organizace se setkal s těmito společnostmi v červnu diskutovat o vytvoření patentového sdružení, i když tam ještě nebylo rozhodnutí o určení, zda bazénu by měla být vytvořena, ani jaké jsou jeho podmínky, může být.

Organizace začala hledat VP8 patentů v únoru , se první výzva pro firmy k předložení které skončilo v březnu. Tato lhůta přicházeli a odcházeli, aniž komentář od firmy, tak streamingmedia.com rozhovor mluvčí e-mail zjistit, co současná situace byla. MPEG LA nezveřejnila, který držel 12 patentů společnosti je považována za zásadní pro VP8, ani to, kolik patentů bylo celkem. Skupina také neřekl, kolik patentů byly předloženy k hodnocení pouze za nepodstatné.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat