sobota 30. července 2011

Google chce zrychlit vaše stránky, a zároveň odolat nutkání, aby prodat věci

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/google-wants-to-speed-up-your-site-resist-the-urge-to-sell-you/:
Google má spoustu věcí, bude pro ni, ale trpělivost nikdy opravdu vysoko na seznamu - není divu, opravdu, pro společnost, která zaměstnává skútry obejít haly svých kanceláří. Vyhledávací gigant přijal podobný přístup k internetu, nabízí se řada služeb, které pomáhají urychlit kolem starých trubek. Strana rychlost služeb je poslední jednoduše pojmenované iniciativy na tomto poli, který má zřejmě obětoval zvýšení rychlosti o 25 až 60 procent v jeho raných fázích testování. Jak to magické zrychlení práce? Google chytne obsahu ze serverů, přepíše stránky s praxí nejlepší výkon, a posílá je ven přes své servery. Tato služba vznesl údiv, ale trvá na tom, že Google Page rychlost služeb je především o zlepšení výkonu, není sběr informací pro budoucí reklamní příležitosti.

Google chce zrychlit vaše stránky, a zároveň odolat nutkání prodat věci původně objevila na Engadget na so. 30 červenec 2011 00:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny věci D | zdroj Google | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat