sobota 30. července 2011

Tři společnosti Chi-Hua Chien Of Kleiner Perkins rád bych, aby investovaly do

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RWZOQpemq_g/:

Dnes v AOL velitelství Západ , řada podnikatelů, VCS, a vedoucí sešli k diskusi o stavu odvětví mobilních telefonů a mobilní technologie. Po sérii jednotlivých panelů, v den, uzavřené s davem panelistů se sejdou na živou diskusi o budoucnosti mobilního, současné mobilní trendy získávání končetinách, stejně jako to, co chybí. Chi-Hua Chien z ​​Kleiner Perkins vstoupil, aby příklad toho, co chybí v průmyslu sdílením tři konkrétní obchodní modely, které by chtěl vidět, aby jejich cestu do vesmíru.

V předchozím panelu , Chien, Skype investor Howard Hartenbaum a Tango zakladatel Eric Setton, hovořil o tom, jak uzavření "vykoupení loop" se stává jedním z nejdůležitějších cílů v každodenním zabývá prostor, zejména na mobilní telefony. ( Něco TC je Erick Schonfeld mluví v post začátkem tohoto týdne. ) Chien poukázal na to, že jeden z velkých cílů je vytvořit budoucnost, v níž si zákazník může jít do obchodu a obchodníkem okamžitě vědí, kdo jsou a co chtějí - a to někdy brzy Twitter a Foursquare bude jednat způsobem podobný CRM platformy pro podniky, díky nimž se to stalo.

Ale pokud jde o tyto tři společnosti, které Chien chce vidět, a investovat do, pro začátek se předpokládá vrah mobil společnost nabízející zcela automatizované osobního asistenta - něco, co řekl, opravdu není "něco, co byste nemohli dělat, než mobil" . Citoval příklad jedné večeři rezervace s přítelem, který žije, řekněme, 30 minut jízdy. Uživatele mobilních zařízení, a to díky poloze vědomí, přesně ví, kde jsou a jak daleko jsou od restaurace. A co víc, díky tomu, že se jejich rezervace na OtevřítTabulku bude automatické asistent přesně vědět, kolik hodin mají v plánu setkat.

Ale vychází z toho, že jste 30 minut od místa, kde jste na večeři, a klepnutím na provoz aplikace, vědí, že existuje přetížení na cestě. To pak může posílat upozornění na osobu, se kterou má večeři, nebo mohou automatizovaným způsobem, jak lidi zprávu potvrdit, že by chtěl, aby se zasadila rezervaci zpět o 30 minut, aby tuto změnu a zavřete že smyčka bez námahy.

Část toho, co dělá, že to možné teď, jak říká, je velmi existence mobilní, ale je to také díky vyspělosti platforem, které jsou nyní přístupné API zrání. Automatizovaný osobní asistent řeší třeba nastavit, které nemohly být řešeny v asychronous prostředí na desktopu.

Za druhé, vzdělání bilionů dolarů trhu "To je úplně posral", protože to zahrnuje miliony dětí sedět ve třídě 7 hodin, a to v sobě spojuje tři různé firmy pro stát: obchod s nemovitostmi, odborová organizace řízení podnikání, a certifikační činnost.

Když ve skutečnosti by bylo vzdělávání poskytovat v reálném čase základ pro studenty, kteří se učí svým vlastním tempem, kteří nemají sedět v místnosti plné lidí v 30 staromódní prostředí - v reálném čase, mobilní řešení, které je učení založené na rozdíl od výuky založené. Tento druhý nápad je poněkud mlhavé, ale Chien naráží na důležité téma zde: Jak moc americké školství je třeba narušení a inovace, zejména, že by se vztahovala na mobil.

Třetí model Chien zmiňoval se zdraví a fitness. "Všichni jsme si, že bychom mohli ztratit deset liber," řekl, a teď je přístroj v kapse, který může bez problémů řídit jeho vlastník (osobní asistent téma znovu), podporovat uživatele k výkonu, jíst zdravěji, bez ohledu na případně . To může opravdu řídit místo, kde vás

Žádné komentáře:

Okomentovat