sobota 30. července 2011

Razer je Electra sluchátka čerpadla z basy, aby váš hlas "inline" za 60 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/razers-electra-headphones-pump-out-bass-keep-your-voice-inlin/:
Jste hráč a bass-milenec na napjatém rozpočtu hledat nový headset? Razer je Electra sluchátek může být jen vaše vstupenka pro dubstepping přes další WoW raid . Tato stereo plechovky sport 40mm v každém earcup naladěné vyčerpat minima, spolu s náušníky z koženky, které pomohou udržet 'em pohodlí a zároveň pomoc při Pasivní izolace hluku. Dohodu přisladit, budete také dostanete dva oddělitelné kabely, z nichž jeden má inline mikrofon, ideální pro on-the-go, zatímco vaše telefonní hovory směřující do 7-11 Slurpee pro palivo, nebo trochu TeamSpeaking, když vaše Carcharias ztratit. Electras bude k dispozici v říjnu tohoto roku přijde, ale pokud se nemůžete dostat přes zelené zdůrazňuje nemáme vinu ya. Plné PR kolem break.

Pokračovat ve čtení Razer je Electra sluchátka čerpadla z basy, aby váš hlas "inline" za 60 dolarů

Razer je Electra sluchátka čerpadla z basy, aby váš hlas "inline" za 60 dolarů původně objevila na Engadget na so. 30 červenec 2011 01:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Razer | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat