sobota 30. července 2011

Samsung Galaxy tab 8,9 Retail režim aplikace dělá jeho debutovat na Galaxy tab 10.1 (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/30/samsung-galaxy-tab-8-9-retail-mode-app-makes-its-debut-on-a-gala/:
Stále touha zjistit, kdy bude Galaxy tab Samsung 8,9 uvolnění po celém světě? Kromě již dříve ohlášené vydání Sammyho září v severských oblastech , není žádné jiné oficiální slovo, když zbytek z nás může dostat naše rukavice bez prstů na jedné - a to se zmínit, že za měsíc uplynulo od AT & T-pruhovaný 3G Galaxy tab 8,9 hit FCC . Zdá se, že budeme brzy vědět víc i když, jak Samsung zřejmě vyklouzl nové "aplikaci", která slouží jako demo Retail režim pro nadcházející břidlice. Údajně poté, co v obchodě režim je ke stažení na Samsung Apps a instalaci pomocí hesla "5444", poskytne vám přístup potřebné, aby si to běží na aktuální Galaxy tab. Najdete zde video TouchWiz naplněné demo po přestávce, ale nedostanete se ale nadšeni, je to běh na 10,1-INCHER. Trpělivost, přátelé. Trpělivost.
[Díky, vůle]

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy tab 8,9 Retail režim aplikace dělá jeho debutovat na Galaxy tab 10.1 (video)

Samsung Galaxy tab 8,9 Retail režim aplikace dělá jeho debutovat na Galaxy tab 10,1 (video) původně objevila na Engadget na so. 30 červenec 2011 10:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj phonesturnmeon (YouTube) | Poslat tuto |

Žádné komentáře:

Okomentovat