čtvrtek 31. března 2011

Microsoft 'updated Xbox 360 disk ve formátu' přidat další gigabyte?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/microsofts-updated-xbox-360-disc-format-to-add-an-extra-gigab/:
Jak budete vzpomínám od včerejška, byl tam jeden malý detail, který stál v jeho oznámení společnosti Microsoft nový náhled program pro Xbox 360 - a sice, že slovní nejnovější aktualizaci systému, by s sebou přináší "aktualizovaný Xbox 360 formát disku. " , Které přirozeně vyzváni spousta spekulací, a Eurogameru teď říká, že slyšel od "vysoce postavený zdroj rozvoje", který potvrdil, že nový formát disku vlastně dodává 1GB úložného prostoru pro Xbox 360 disků. Jak webu uvádí, Xbox 360 aktuální formát disku hraničí na pouhých 6,8 gigabajt, který stále nechává určitý prostor pro pohrát s na standardní dual-layer DVD. To by také vysvětlovalo zdarma kopii Halo: Reach, že Microsoft je rozdávání všem přijat do náhledu program - nemůže opravdu test nový formát disku, aniž by některé nové disky teď, co?

Microsoft 'updated Xbox 360 disk ve formátu' přidat další gigabajt? původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 17:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Eurogamer | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat