čtvrtek 31. března 2011

HTC Přijeďte recenze

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/htc-arrive-review/:
Ačkoli to byl škádlen koncem loňského roku - ve stejný den, kdy HTC oznámila svůj vůbec první Windows 7 Telefon zařízení, ve skutečnosti - společnosti QWERTY-balení 7 Pro vzala svůj sladký čas, aby se k americkým rozhlasového vysílání, v procesu , je to pryč přes změnu jména a zvedl první velké platforma aktualizace od společnosti Microsoft . Telefon nyní známe jako Přílet je konečně k dispozici od Sprint, stávat se první Windows Phone 7 zařízení k dispozici v síti CDMA. V těchto dnech, je to docela nezvyklé, sluchátko HTC - nebo sluchátko na případný americký dopravce, opravdu, bez ohledu na výrobce - aby se tak dlouho, aby to do rukou předplatitelů 'po oznámení, ale v tomto případě, Sprint svázané ruce : Microsoft prostě nepodporoval CDMA zpočátku, což vysvětluje, proč se obě AT & T a T-Mobile se těší výběr modelů od Samsungu, LG, Dell, a podobně, zatímco HTC Sprint a Verizon byly trpělivě pohrávání jejich palce.

CDMA sucha je u konce, i když, Přijeďte známky jen první, co by mělo být několik Redmond-poháněl telefonů v průběhu roku 2011. Je to první pokus kování? A jak je to tarif proti modely, GSM, který porazil ji na trh? Čtěte dále.

Pokračovat ve čtení HTC Přijet recenzi

HTC Přílet přezkoumání původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 15:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat