čtvrtek 31. března 2011

Netflix se zabývalo otázkou servisní centrum v rámci příprav na globální trh

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/netflix-beefing-up-service-center-in-preparation-for-globa-launc/:
Není žádným tajemstvím, že Netflix má velké plány na rozšíření své celosvětové stopy, které nyní krmí média asi 20 miliónů předplatitelů Severní Ameriky. Peklo, společnost byla chlouba " významných dolarů "přidělil svým 2011 mezinárodní expanzi plánuje jen čtyři měsíce dříve. I když nic oficiálního zatím jsme objevil několik slibných otvory vyslán na místo práce Netflix v posledních několika dnech, které by mohly ukazovat na blížící se zahájení. Pozoruhodně, Netflix služeb zákazníkům call centra v Hillsboro Oregon se připravuje rozšířit svou působnost operace mimo Severní Ameriku. Dvě nové zaměstnání příspěvky na vzdělávání údajů a zajištění kvality analytik i zmínka, že je třeba se připravit na "rychlé" mezinárodní expanzi a "bude podporovat konkrétní zemi / region mimo Severní Ameriku." Školení údajů je najat speciálně vzdělávat služeb zákazníkům opakování v přípravě na této mezinárodní růst. Neflix hledá plynulost v angličtině kromě holandština, francouzština, němčina, italština, japonština, korejština, portugalština (brazilská a evropská), a španělský (latinskoamerické a evropské), takže to docela dokořán, pokud jde o země, pro cílené prvním spuštění.

Víme, že Netflix měli v plánu zahájit v cestě Velké Británii již v roce 2004 - plány, které byly nakonec vyřazeny, aby se soustředit na své hlavní činnosti v USA (a později Kanada). Ale pokud ne ve Velké Británii pak bychom měli alespoň očekávat, že Netflix cíl evropského kontinentu, první, pokud prohlášení přidělený CEO Reed Hastings z cesty zpět v lednu roku 2010 ještě kroužky platí: "velký trh pro obsah Hollywood (po USA) Evropa je ... Třetí je Asie. čtvrté je zbytek světa. " Nemůže nechat Amazon má trh k sobě nyní můžeme Reed?

[Díky, Chico]

Netflix se zabývalo otázkou servisní centrum v rámci příprav na globální trh původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 02:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Netflix (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat